© Powered by SiteSpirit

 

logo.png

Yoga - Voor iedereen

Start yogaseizoen 2017 - 2018 op 21 augustus

We leven op dit moment in een maatschappij waarin we vaak veel van onszelf vragen, de prestatie de boventoon voert waardoor we te laat de signalen van ons lichaam opvangen, onze grens daardoor niet respecteren en moeilijk kunnen ontspannen. Yoga kan hierin de oplossing bieden, een uur voor jezelf waarin je lichamelijk inspanning afwisselt met geestelijke ontspanning.

De adem staat centraal in de lessen. Vanuit de Yoga is de adem de basis van ons bestaan, want zonder adem is er geen leven. Door middel van een optimale adem in combinatie met stilte, concentratie, co÷rdinatie en lichamelijke oefeningen kan yoga je helpen je bewust te maken van je lichaamssignalen. Je leert je ervaringen te relativeren en los te laten. Yoga geeft je energie en verhoogt je weerstand en je concentratie waardoor jouw gezondheid positief wordt be´nvloeden en er harmonie ontstaat tussen lichaam en geest. Yoga is een rustpunt in de drukte van het dagelijkse bestaan en is JA zeggen tegen jezelf.


De basis waaruit de lessen geven worden is HATHA yoga, aangevuld met verschillende methodes; o.a. Yin-Yang, Feldenkrais, Dru, Mind Fulness, Power en Pilatus. Ook komende de chakra`s en energiebanen aan bod. We starten de les met een stilte, bewustzijn moment (meditatie) komen daarna in beweging (wel dan niet actief) en sluiten af met ontspannings-oefeningen. Ook werken we met balanskussen en balansballen.


Er wordt les gegeven in vaste groepen (circa 9 personen) op een nuchtere, open en helder manier met beide benen op de grond waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Hierdoor is de yoga toegankelijk voor jong en oud, met of zonder lichamelijke beperkingen.

De algemene yogalessen worden gegeven op Maandagavond om 18.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur Dinsdagavond om 18.00 uur en 20.00 uur.


Het nieuwe yogaseizoen 2017/2018 loopt van 21 augustus 2017 t/m 26 juni 2018, de kosten voor het gehele seizoen bedragen € 450,-.
Het is ook mogelijk, mits er plaats is, om later in het seizoen in te stappen.

Heb je nog geen eerdere ervaringen gehad met de yogalessen in mijn praktijk, dan kun je starten met een kennismakingscursus van 4 aaneensluitende lessen a € 45,- waarna je besluit al dan niet door te gaan.

Klik hier voor het inschrijfformulier 


Tel:. 06 42 94 89 35 Anneke Nijholt | Yogapraktijk Baarn